Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Mohamed Salah, Milli Aranın Ardından Trabzonspor’a Dönecek

·2.5B görüntülenme
16px
Mohamed Salah, milli aranın ardından Trabzonspor’a dönecek

Mısır Milli Takımı programını tamamlayan Mohamed Salah, İngiltere’den ayrılarak Türkiye’ye yöneldi ve kısa süre içinde Trabzonspor’la çalışmalara katılması bekleniyor. Teknik heyet kararıyla 4 Ekim’deki Güney Afrika hazırlık maçında forma giymeyecek.

Trabzonspor’da milli aranın ardından takıma katılacak isimler arasında Mohamed Salah ön plana çıktı. Mısır Milli Takımı ile görevini noktalayan 34 yaşındaki oyuncunun Türkiye’ye doğru yola çıktığı bildirildi.

SALAH TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

Mısır kaynaklarının aktardığına göre Salah, milli takım sorumluluğunu tamamladıktan sonra bir süredir bulunduğu İngiltere’den ayrılarak Türkiye’ye hareket etti. Yıldız futbolcunun Trabzon’a gelerek Teknik Direktör Thomas Reis’in yönetimindeki idmanlara dahil olması bekleniyor.

GÜNEY AFRİKA MAÇINDA OLMAYACAK

Mısır Milli Takımı Teknik Direktörü Hossam Hassan ve teknik heyetin önceden planladığı doğrultuda Salah’ın 4 Ekim’de Güney Afrika ile oynanacak hazırlık karşılaşmasında görev almayacağı ifade edildi. Kararın, oyuncunun yoğun maç trafiği göz önünde bulundurularak dinlendirilmesi ve fiziksel korunmasının amaçlandığı belirtildi. Salah, daha önce Güney Sudan ile suni çimde oynanan mücadelede de forma giymemişti.

SAMSUNSPOR MAÇI ÖNCESİ TAKIMA KATILACAK

Milli takım programını tamamlayan Salah’ın Güney Afrika müsabakasını beklemeden Trabzon’a dönerek bordo-mavili ekiple çalışmalara başlaması planlanıyor. Trabzonspor, milli aranın ardından Süper Lig’de deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak; Salah’ın erken dönüşüyle hazırlıklara Thomas Reis’in ekibiyle birlikte devam etmesi öngörülüyor.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.