Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzon

Rümeysa Kadak Trabzon Programında Nişan Haberi Ve Şive Sözüyle Gündeme Geldi

·2.5B görüntülenme
16px
Rümeysa Kadak Trabzon programında nişan haberi ve şive sözüyle gündeme geldi

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Trabzon’da düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programında ilgi odağı oldu; Kadak’ın AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Murat Kumaş ile nişanlandığı ve Sürmene’ye gelin olacağı öğrenildi. Etkinlik sırasında “Şiveyi öğrenmem lazım” sözleri dikkat çekti.

Türkiye Yüzyılı Buluşmaları

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında, genel merkez yürütme kurulu üyeleri ve milletvekilleri Trabzon’da bir araya geldi. Toplantı öncesinde EYOF tesislerinde kahvaltılı istişare gerçekleştirildi; ardından Genel Başkan Yardımcısı, MKYK üyeleri ve milletvekilleri görevli oldukları 18 ilçede eşzamanlı saha çalışmaları için dağıldı.

Programın katılımcıları arasında yer alan İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, 2018’de 22 yaşında Türkiye tarihinin en genç milletvekili unvanını almıştı ve etkinlik boyunca diğer vekillerin de ilgisini çekti.

ŞİVEYİ ÖĞRENMEM LAZIM

Toplu fotoğraf ve görüşmeler sırasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Kadak arasında geçen diyalog öne çıktı; Kadak, “Şiveyi öğrenmem lazım” ifadelerini kullandı. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Feride Öztürk, Kadak’ın Sürmene’ye gelin gideceğini belirtti ve Başkan Genç genç vekili tebrik etti.

Kadak’ın Trabzon’un yöresel lezzilerine ve konuşma biçimine ilgi duyduğu gözlenirken, milletvekilinin AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Murat Kumaş ile nişanlandığı ve evlilik hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.