Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray bu akşam saat 20.00’de Papara Park’ta karşılaşacak. Maç öncesi bordo-mavili taraftarlar Atatürk Meydanı’ndan hareket ederek Uzunsokak’ın sonuna kadar kortej yürüyüşü yaptı.
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması öncesinde bordo-mavili taraftarlar şehir merkezinde buluştu. Atatürk Meydanı’nda toplanan destekçiler, düzenledikleri kortej ile Uzunsokak’ın sonuna kadar yürüyüş gerçekleştirdi.



UZUNSOKAK BORDO-MAVİYE BÜRÜNDÜ
Yürüyüş boyunca takım marşları ve tezahüratlar yükseldi; yoğun katılımla oluşan kalabalık Uzunsokak boyunca ilerledi ve sokak adeta bordo-mavi renklere büründü. Taraftar grubunun oluşturduğu coşkulu atmosfer, çevrede renkli görüntüler oluşturdu.

Bordo-mavili taraftarlar takımlarına destek vermeye devam ederken, kentteki maç heyecanı da belirgin şekilde arttı. Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki maç bu akşam saat 20.00’de Papara Park’ta başlayacak.




